Download e-book for iPad: 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) by Marian Husken

By Marian Husken

ISBN-10: 9049201210

ISBN-13: 9789049201210

De Nederlandse overheid doet al 25 jaar lang zaken met criminele verklikkers. contemporary sloot justitie zelfs een deal met een moordenaar: Peter l. a. S. Hij getuigt eind 2009 in het Amsterdamse liquidatieproces tegen zijn kompanen, die internet als hijzelf terechtstaan voor een reeks bloedige afrekeningen vanaf de jaren ninety. In ruil voor informatie werden de verdachten niet vervolgd, kregen minder straf, of een geldsom. In dit boek vertellen de `criminele helpers van de overheid over hun dubbelleven en de vaak onthutsende afl oop ervan. Kroongetuigen werden na hun getuigenis aan hun lot overgelaten, informanten en infi ltranten werden alsnog gedumpt door justitie en bedreigd en zelfs geliquideerd door de onderwereld. Marian Husken beschrijft de undercovercarrières van `Haagse Kees , `De Slak , `De Ster en `De Coureur en gaat in op het risico dat de overheid neemt. Hoe makkelijk is het eigenlijk om een deal met justitie te sluiten zoals Peter los angeles S. heeft gedaan?

Show description

Read Online or Download 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Read e-book online Weg van mobiliteit (Dutch Edition) PDF

Hoe gaat het met u? Wedden dat u `drukdrukdruk antwoordt? Omdat het waar is natuurlijk. Maar ook omdat het nu eenmaal goed staat. Iemand die `maar stilletjes antwoordt, is een loser. In onze samenleving is bewegen beter dan stilzitten en veel verkeer een teken van economische groei en dus vooruitgang.

Download e-book for iPad: Schurkenbloed (Dutch Edition) by James Carlos Blake,Ronald Vlek

Tijdens de zomer van 1845 worden de broers Edward en John Little door een checklist van hun ouders verdreven van hun thuis in het moerasland van Florida. Die verraderlijke daad zal rooster voor altijd tekenen. Jarenlang trekken ze als cowboys te paard door het zuiden van de vs, vele gevaren trotserend. In het losbandige New Orleans worden ze echter van elkaar gescheiden en komen ze tegenover elkaar te staan in de woeste en wanhopige oorlog tussen Mexico en de vs.

Download e-book for kindle: Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) by Rini van Solingen

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten. - Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma? - Veel aandacht voor veranderkundige aspectenIn Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant.

Read e-book online Superschool (Dutch Edition) PDF

In 2009 werd Eric van ’t Zelfde directeur van een van de slechtste scholen van Rotterdam. Een university met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit. Van ’t Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. Maar liefst fifty six docenten vertrokken, van wie 34 in zijn eerste jaar als directeur.

Additional resources for 25 jaar deals met justitie (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

25 jaar deals met justitie (Dutch Edition) by Marian Husken


by Donald
4.1

Rated 4.90 of 5 – based on 4 votes