Get Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

By Jan Wolkers

Seks, dood, humor en sentiment kenmerken de verhalen van Jan Wolkers (1925-2007). Zijn verhalen vormen een van de onbetwiste hoogtepunten van de Nederlandse naoorlogse literatuur en zijn in vele talen vertaald. Alle verhalen bevat klassiekers als ‘Serpentina’s petticoat’, ‘Dominee met strooien hoed’, ‘Gevederde vrienden’ en ‘Vivisectie’.

Show description

Read or Download Alle verhalen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Read e-book online Weg van mobiliteit (Dutch Edition) PDF

Hoe gaat het met u? Wedden dat u `drukdrukdruk antwoordt? Omdat het waar is natuurlijk. Maar ook omdat het nu eenmaal goed staat. Iemand die `maar stilletjes antwoordt, is een loser. In onze samenleving is bewegen beter dan stilzitten en veel verkeer een teken van economische groei en dus vooruitgang.

Schurkenbloed (Dutch Edition) by James Carlos Blake,Ronald Vlek PDF

Tijdens de zomer van 1845 worden de broers Edward en John Little door een record van hun ouders verdreven van hun thuis in het moerasland van Florida. Die verraderlijke daad zal rooster voor altijd tekenen. Jarenlang trekken ze als cowboys te paard door het zuiden van de vs, vele gevaren trotserend. In het losbandige New Orleans worden ze echter van elkaar gescheiden en komen ze tegenover elkaar te staan in de woeste en wanhopige oorlog tussen Mexico en de vs.

Download e-book for iPad: Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) by Rini van Solingen

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten. - Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma? - Veel aandacht voor veranderkundige aspectenIn Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant.

New PDF release: Superschool (Dutch Edition)

In 2009 werd Eric van ’t Zelfde directeur van een van de slechtste scholen van Rotterdam. Een institution met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit. Van ’t Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. Maar liefst fifty six docenten vertrokken, van wie 34 in zijn eerste jaar als directeur.

Additional resources for Alle verhalen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alle verhalen (Dutch Edition) by Jan Wolkers


by Edward
4.4

Rated 4.81 of 5 – based on 30 votes