Download e-book for kindle: Alles kantelt (Dutch Edition) by Tomas Lieske

By Tomas Lieske

ISBN-10: 9021438860

ISBN-13: 9789021438863

Wie zou zichzelf niet nog eens willen ontmoeten als klein type? Anton, vijfendertig jaar, komt op een dag zichzelf als jongen tegen op straat. De kleine jongen blijkt in de ban van Rosemarie, het Duitse meisje dat start jaren vijftig in hun gezin werd geplaatst. Maar Anton, wiens grote liefde onlangs verongelukt is, herinnert zich Rosemarie niet meer zo goed. Zijn herinneringen stemmen nauwelijks overeen met de gebeurtenissen die de kleine jongen nog maar web achter de rug heeft. Is hij dan zo veel vergeten?

In deze persoonlijke en ontroerende roman neemt Tomas Lieske ons mee op reis met de jongen, die vol is van wat hij meemaakt, en de guy, die weet wat de jongen nog te wachten staat.

Show description

Read Online or Download Alles kantelt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Weg van mobiliteit (Dutch Edition) by Kris Peeters PDF

Hoe gaat het met u? Wedden dat u `drukdrukdruk antwoordt? Omdat het waar is natuurlijk. Maar ook omdat het nu eenmaal goed staat. Iemand die `maar stilletjes antwoordt, is een loser. In onze samenleving is bewegen beter dan stilzitten en veel verkeer een teken van economische groei en dus vooruitgang.

Download e-book for iPad: Schurkenbloed (Dutch Edition) by James Carlos Blake,Ronald Vlek

Tijdens de zomer van 1845 worden de broers Edward en John Little door een checklist van hun ouders verdreven van hun thuis in het moerasland van Florida. Die verraderlijke daad zal chicken voor altijd tekenen. Jarenlang trekken ze als cowboys te paard door het zuiden van de vs, vele gevaren trotserend. In het losbandige New Orleans worden ze echter van elkaar gescheiden en komen ze tegenover elkaar te staan in de woeste en wanhopige oorlog tussen Mexico en de vs.

Get Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) PDF

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten. - Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma? - Veel aandacht voor veranderkundige aspectenIn Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant.

Download e-book for kindle: Superschool (Dutch Edition) by Eric van 't Zelfde

In 2009 werd Eric van ’t Zelfde directeur van een van de slechtste scholen van Rotterdam. Een institution met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit. Van ’t Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. Maar liefst fifty six docenten vertrokken, van wie 34 in zijn eerste jaar als directeur.

Additional info for Alles kantelt (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alles kantelt (Dutch Edition) by Tomas Lieske


by Jason
4.3

Rated 4.91 of 5 – based on 34 votes