Download e-book for kindle: Als ik het leven over mocht doen (Dutch Edition) by Bronnie Ware,Annoesjka Oostindiëer

By Bronnie Ware,Annoesjka Oostindiëer

ISBN-10: 940050196X

ISBN-13: 9789400501966

'Hartverscheurend.' - The Sunday Times

Na een aantal jaar zoeken naar een baan die haar écht voldoening gaf, accepteerde Bronnie Ware zonder de juiste diploma's of ervaring een baan in de palliatieve zorg. Al snel bleek ze haar ware roeping gevonden te hebben. In de jaren dat ze stervenden begeleidde, veranderde haar leven compleet door alle inzichten en decrease die ze van chicken leerde.

Op web schreef ze een web publication over de openhartige uitlatingen van mensen in de laaste fase van hun leven: waar hebben ze spijt van, wat zouden ze nu anders aanpakken? Binnen een jaar used to be haar web publication meer dan drie miljoen keer bezocht, en besloot ze haar ervaringen te verwerken in dit boek. In prachtige, onvergetelijke hoofdstukken beschrijft Bronnie Ware de ongelooflijke visionaire helderheid van deze mensen aan het einde van hun levens, en hoe wij van hún wijsheid kunnen leren.

Show description

Read or Download Als ik het leven over mocht doen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Weg van mobiliteit (Dutch Edition) - download pdf or read online

Hoe gaat het met u? Wedden dat u `drukdrukdruk antwoordt? Omdat het waar is natuurlijk. Maar ook omdat het nu eenmaal goed staat. Iemand die `maar stilletjes antwoordt, is een loser. In onze samenleving is bewegen beter dan stilzitten en veel verkeer een teken van economische groei en dus vooruitgang.

Download PDF by James Carlos Blake,Ronald Vlek: Schurkenbloed (Dutch Edition)

Tijdens de zomer van 1845 worden de broers Edward en John Little door een record van hun ouders verdreven van hun thuis in het moerasland van Florida. Die verraderlijke daad zal rooster voor altijd tekenen. Jarenlang trekken ze als cowboys te paard door het zuiden van de vs, vele gevaren trotserend. In het losbandige New Orleans worden ze echter van elkaar gescheiden en komen ze tegenover elkaar te staan in de woeste en wanhopige oorlog tussen Mexico en de vs.

Read e-book online Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) PDF

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten. - Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma? - Veel aandacht voor veranderkundige aspectenIn Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant.

Superschool (Dutch Edition) by Eric van 't Zelfde PDF

In 2009 werd Eric van ’t Zelfde directeur van een van de slechtste scholen van Rotterdam. Een college met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit. Van ’t Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. Maar liefst fifty six docenten vertrokken, van wie 34 in zijn eerste jaar als directeur.

Extra resources for Als ik het leven over mocht doen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Als ik het leven over mocht doen (Dutch Edition) by Bronnie Ware,Annoesjka Oostindiëer


by Kevin
4.5

Rated 4.79 of 5 – based on 50 votes