Altijd ijs (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Marleen Visser,Lars Hamer

ISBN-10: 9048831377

ISBN-13: 9789048831371

Let op: Epub3 mounted lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In a hundred heerlijke, verrassende ijsrecepten bewijst ijsfanaat Marleen Visser dat ijs geschikt is voor elk seizoen. Ze beperkt zich niet tot de bekende smaken, maar experimenteert er flink op los. Denk aan: get up espressopops, lychee-darjeelingsorbet, mango sticky rice-magnum, crème brûlée-pops, scroppino-ijsjes, groene smoothie-ijsjes, mojito, zoete-aardappelijs met karamel en witte chocolade, bananensoftijs. Naast ondeugend lekkere ijsjes, de 'vicecreams', brengt Marleen ook lekkere gezonde variaties, de 'nicecreams'. Beide ijssoorten zijn gemaakt van natural, natuurlijke ingrediënten uit het seizoen, goed voor het milieu en zo smaakt zelfgemaakt ijs het állerlekkerst.

Show description

Read Online or Download Altijd ijs (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: Weg van mobiliteit (Dutch Edition)

Hoe gaat het met u? Wedden dat u `drukdrukdruk antwoordt? Omdat het waar is natuurlijk. Maar ook omdat het nu eenmaal goed staat. Iemand die `maar stilletjes antwoordt, is een loser. In onze samenleving is bewegen beter dan stilzitten en veel verkeer een teken van economische groei en dus vooruitgang.

Schurkenbloed (Dutch Edition) by James Carlos Blake,Ronald Vlek PDF

Tijdens de zomer van 1845 worden de broers Edward en John Little door een checklist van hun ouders verdreven van hun thuis in het moerasland van Florida. Die verraderlijke daad zal chicken voor altijd tekenen. Jarenlang trekken ze als cowboys te paard door het zuiden van de vs, vele gevaren trotserend. In het losbandige New Orleans worden ze echter van elkaar gescheiden en komen ze tegenover elkaar te staan in de woeste en wanhopige oorlog tussen Mexico en de vs.

Download PDF by Rini van Solingen: Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition)

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten. - Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma? - Veel aandacht voor veranderkundige aspectenIn Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant.

Download PDF by Eric van 't Zelfde: Superschool (Dutch Edition)

In 2009 werd Eric van ’t Zelfde directeur van een van de slechtste scholen van Rotterdam. Een university met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit. Van ’t Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. Maar liefst fifty six docenten vertrokken, van wie 34 in zijn eerste jaar als directeur.

Extra info for Altijd ijs (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Altijd ijs (Dutch Edition) by Marleen Visser,Lars Hamer


by Edward
4.2

Rated 4.73 of 5 – based on 14 votes