Download e-book for iPad: Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) by Rini van Solingen

By Rini van Solingen

ISBN-10: 9058712176

ISBN-13: 9789058712172

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten.

- Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma?
- Veel aandacht voor veranderkundige aspecten

In Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant. Leidinggeven aan Six Sigma biedt concrete hulp bij de praktijktoepassing van verandertrajecten. Op foundation van ervaringen in een aantal bedrijven geven de auteurs voorbeelden van operationele oplossingen. Ze waarschuwen voor bekende valkuilen, presenteren succesvoorwaarden voor implementatie en beschrijven in een case de invoering en borging van Six Sigma.

Organisatie veranderen
Daarmee is dit boek belangrijk voor iedereen die leiding geeft aan Six Sigmaprojecten. In Six Sigmatermen: champions, sponsors, eco-friendly en Black Belts. Daarnaast is het boek geschikt voor mensen die vanuit een leidende rol een organisatie willen verbeteren met een andere methode dan Six Sigma. Een groot deel van de reduce gaat immers over snel en effectief een organisatie veranderen.

Ervaringen uit het Nederlandse bedrijfsleven
Heel bijzonder aan dit boek is, dat nu eens niet Amerikaanse situaties worden beschreven: alle auteurs komen uit het Nederlandse bedrijfsleven. De beschreven praktijksituaties zijn daarmee veel herkenbaarder.

'Dit boek geeft je het gevoel dat je omringd wordt door mensen die Six Sigma hebben gerealiseerd: je wordt overgoten met ervaringen, die je om kunt zetten in eigen inzichten of aanpakken. Een duidelijke, misschien zelfs een verplichte aanrader voor mensen die de worsteling aangaan met Six Sigma.' - Arend Oosterhoorn, directeur van Oosterhoorn Advies

Show description

Read Online or Download Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Weg van mobiliteit (Dutch Edition) by Kris Peeters

Hoe gaat het met u? Wedden dat u `drukdrukdruk antwoordt? Omdat het waar is natuurlijk. Maar ook omdat het nu eenmaal goed staat. Iemand die `maar stilletjes antwoordt, is een loser. In onze samenleving is bewegen beter dan stilzitten en veel verkeer een teken van economische groei en dus vooruitgang.

Read e-book online Schurkenbloed (Dutch Edition) PDF

Tijdens de zomer van 1845 worden de broers Edward en John Little door een record van hun ouders verdreven van hun thuis in het moerasland van Florida. Die verraderlijke daad zal rooster voor altijd tekenen. Jarenlang trekken ze als cowboys te paard door het zuiden van de vs, vele gevaren trotserend. In het losbandige New Orleans worden ze echter van elkaar gescheiden en komen ze tegenover elkaar te staan in de woeste en wanhopige oorlog tussen Mexico en de vs.

Get Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) PDF

Een belangrijk boek voor iedereen die leidinggeeft aan Six Sigmaprojecten. - Het vervolg op het succesvolle Wat is Lean Six Sigma? - Veel aandacht voor veranderkundige aspectenIn Nederland werken onder andere Shell, KLM, Avebe en Philips met Six Sigma. Er is al veel geschreven over Six Sigma, maar toch blijkt het in de praktijk heel lastig om Six Sigma goed toe te passen, vooral aan de borgings- en veranderkundige kant.

Download PDF by Eric van 't Zelfde: Superschool (Dutch Edition)

In 2009 werd Eric van ’t Zelfde directeur van een van de slechtste scholen van Rotterdam. Een tuition met slechts 34 aanmeldingen van nieuwe leerlingen, dramatische examenresultaten, vermoeide docenten en criminaliteit. Van ’t Zelfde pakte de problemen buiten de gebaande paden aan. Maar liefst fifty six docenten vertrokken, van wie 34 in zijn eerste jaar als directeur.

Additional resources for Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Leidinggeven aan six sigma (Dutch Edition) by Rini van Solingen


by Michael
4.0

Rated 4.11 of 5 – based on 46 votes